Kirjeldus
Mungoad
Päritolumaa: Hiina. Parim enne: vt pakendilt. Kasutamine: enne keetmist leota 1-2 tundi, keetmisaeg 30 min. Idandamine: Puhasta ja loputa 1dl ube (eralda vigased ja luitunud). Vala oad liitrisesse klaaspurki ja sulge kahekordse marli ja kummirõngaga. Lisa 4 dl vett ja lase liguneda 8-12 tundi. Kalla vesi ära, eemalda oad, mis pole paisunud. Loputa! Aseta purk viltu, suu allapoole, et vesi valguks välja. Idandamisnõu olemasolul aseta oad nõusse. Kaitse valguse eest. Loputa ube 2 korda päevas leige veega. Idandamisaeg 3-5 päeva.
Valmis idud säilivad külmikus ca 8 päeva.
Tootja: Rapunzel Naturkost, Saksamaa. Maaletooja: OÜ Ökosahver, Mulla 6a, Tallinn. www.sahver.ee